Våra replokaler

Lyckan är en egen replokal i Stockholm

Att ta steget från att drömma tillsammans till att skaffa en replokal är ett stort steg för ett nybildat band. Det här är platsen där man ska försöka göra verklighet av de där drömmarna. Självklart vill man då ha de bästa förutsättningarna för att göra det. De förutsättningarna hittar ni i våra replokaler i Stockholm.

Här har vi generösa öppettider och ni tar er enkelt in med egen nyckelbricka. I alla replokaler finns soffor och fåtöljer där ni kan koppla av mellan urladdningarna. De allmänna utrymmena städas veckovis, vilket gör att det alltid se trevligt och fräscht ut när ni kommer hit. Kort sagt, här finns alla möjligheter att kunna fokusera på det viktigaste: att utveckla er musik och nå er fulla potential.

Kontakta oss idag om ni har några frågor eller är intresserade av att hyra en replokal hos oss!

Här stör ni ingen

Många band söker sig till lediga lokaler i bostadsrättsföreningar eller kontorsbyggnader när de behöver någonstans att öva. Chansen kan vara ganska stor att hitta en lokal i lämplig storlek i Stockholm, och givetvis finns då också möjligheten att inreda och bygga om lokalen efter eget tycke och smak. En stor nackdel med denna typ av lokaler, där folk bor och jobbar i närheten, är dock att man stör. Musik låter högt när förstärkare, trumset och mickad sång är med i bilden och det är lätt att man blir påtvingad begränsningar om när och hur mycket man får låta. Att hyra av en bostadsrättsförening eller direkt av en fastighetsägare kan också bli väldigt dyrt och man riskerar dessutom att bli av med kontraktet om de som hyr ut hittar en i deras tycke lämpligare hyresgäst.

I våra replokaler, som är ljudisolerade, kan ni låta hur mycket ni vill, från nio på morgonen till elva på kvällen. Här riskerar ni inte att störa någon, och inte heller att bli störda av bandet bredvid, även om de spelar hårdrock och ni är en stråkkvartett. Detta gör också replokalerna lämpliga för enklare inspelningar av demos och livevideor. Även priserna hålls nere, tack vare att vi förfogar över så stora lokaler och att det är många band som delar replokal. Dessutom finns alltid möjligheten för er som band att skapa en studiecirkel och på så sätt få hyran subventionerad.

Fullt utrustad replokal i Stockholm